veld_rieu.jpg

 

Terrasarrangement André Rieu 2017

 

Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

 

Op het terras van Theater aan het Vrijthof kunt u onder het genot van een driegangen diner genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek.

 

Dieetwensen kunt u doorgeven via service@theateraanhetvrijthof.nl 

   


koop tickets  » 

_Klassiek: Orkestraal

€ 83,50
do 6 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »
_Klassiek: Orkestraal

€ 83,50
vr 7 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »
_Klassiek: Orkestraal

€ 83,50
za 8 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »
_Klassiek: Orkestraal

€ 83,50
zo 9 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »
_Klassiek: Orkestraal

€ 83,50
do 13 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »
_Klassiek: Orkestraal

€ 83,50
vr 14 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »
_Klassiek: Orkestraal

€ 83,50
za 15 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »
_Klassiek: Orkestraal

€ 83,50
zo 16 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »
_Klassiek: Orkestraal

€ 83,50
vr 21 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »
Muziek en Opera

€ 83,50
za 22 jul 2017 / 18:30 uur
Terrasarrangement André Rieu - Theater aan het Vrijthof
lees verder »

 


Menu

 

Amuse:

Rilette van gerookte en gepocheerde zalm met verse dille en citroenmelisse

 

Voorgerecht:

Vol-au-vent met Champignons de Paris met een topping van verse kruiden

 

Hoofdgerecht:

Getrancheerde kalfsbiefstuk geserveerd met een honing- tijmsaus

Kastanje champignon gevuld met een ratatouille van voorjaarsgroenten en quinoa,

Gratin Dauphinoise met zongedroogde tomaatjes.

 

Dessert:

Zomerse tiramisu van aardbeidenmascarpone, amaretto en koffieroom

 


 

 

 

- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------
---