TheaterShuttle AINSI

 

Vanaf dit seizoen biedt het Theater in samenwerking met maastrichtvervoer.nl een nieuwe service aan de bezoekers van de avondvoorstellingen in AINSI: de TheaterShuttle.

 


 

Hoe werkt het? 

 

  • U wordt voor € 6,- p.p. thuis (adres in Maastricht of bij uw hotel) opgehaald, naar AINSI gebracht en een half uur na afloop voorstelling weer naar huis (of hotel) gebracht.  

  • Wij vragen uw telefoonnummer zodat Maastrichtvervoer u in de loop van de dag kan informeren hoe laat zij voorrijden (tussen 19.30-20.00 uur). We verzoeken u gereed te staan op het aangegeven tijdstip zodat de Shuttle geen tijd zal verliezen. Bij het instappen hoeft u enkel uw kaartje voor de Shuttle te tonen.

  • Zijn er meerdere Shuttle-aanvragen voor de voorstelling dan zal Maastrichtvervoer een gepast ritschema samenstellen. 

  • Een Shuttle ticket bestellen kan tot 13.30 uur op de dag van de voorstelling via de voorstellingspagina's op deze website of aan de UITbalie in het theater. 

    Het is niet mogelijk om aan de Shuttle zelf nog een (extra) kaartje te kopen.

 

 

 

 

 

 

 

- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------