Nederlandse Dansdagen 2018_Open Studio_Bramato_foto Floris van Bergen-17.jpg

Belangrijke data
start kaartverkoop Nederlandse Dansdagen

 

Het dansfestival van Nederland komt er weer aan. Van donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober ervaar je de kwaliteit, innovatie en diversiteit van de Nederlandse dans tijdens de Nederlandse Dansdagen. Dit jaar in een unieke vorm waarbij het beste van twee werelden samenkomen. Je beleeft de Nederlandse Dansdagen 2021 namelijk in én vanuit Maastricht. In het theater, op bijzondere locaties in de stad en online, vanaf het digitale podium.

Je kunt nu al tickets kopen voor zeven dansvoorstellingen waar publiek weer live bij kan zijn, waaronder een première van SALLY Dansgezelschap Maastricht en een reprise van Anouk van Dijk, genaamd Common Ground. Haar afscheidsvoorstelling bij de Australische groep Chunky Move, welke voor het eerst in Nederland te zien zal zijn.

Dit is slechts een voorproefje van het volledige programma dat eraan zit te komen. Als eerste op de hoogte zijn van het programma en tickets bemachtigen voor deze bijzondere editie? Zorg dan dat je de volgende data op je vizier hebt! 

  • Maandag 16 augustus – Volledige programma Nederlandse Dansdagen 2021 bekend
     
  • Dinsdag 31 augustus - Start kaartverkoop vrienden
     
  • Woensdag 1 september - Start algemene kaartverkoop