Jelena Kostić

(UN)BOUND

zaterdag 3 november 2018 / 20:30 uur
19:30 uur inleiding /
AINSI Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
Lonneke van der Palen, Nikola Kostic
© LONNEKE VAN DER PALEN, NIKOLA KOSTIC

Met een onmiskenbare fascinatie voor dualiteit en vanuit het perspectief van verschillende generaties, portretteert choreografe Jelena Kostić in haar nieuwe productie (UN)BOUND het leven als een onophoudelijke marathon waarin iedereen (liefdes)relaties aangaat en daarbinnen strategieën aanwendt om op de been te blijven. De performers laveren openhartig en doorleefd tussen verbondenheid en onafhankelijkheid om ons te tonen dat uiteindelijk alles onlosmakelijk één is en wijzelf het proces zijn. Soms rauw, dan weer poëtisch, maar altijd radicaal lichamelijk. 

 


  

Recensiequote:

‘Kostić lijkt een patent te hebben op krachtige, fysieke beelden van hoe een mens zich staande houdt.’ - Theaterkrant ****

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder