Jelena Kostić

(UN)BOUND

zaterdag 3 november 2018 / 20:30 uur
19:30 uur inleiding / geen pauze / 21:30 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
Lonneke van der Palen, Nikola Kostic
© LONNEKE VAN DER PALEN, NIKOLA KOSTIC

Met een onmiskenbare fascinatie voor dualiteit en vanuit het perspectief van verschillende generaties, portretteert choreografe Jelena Kostic in haar nieuwe productie (UN)BOUND het leven als een onophoudelijke marathon waarin iedereen (liefdes)relaties aangaat en daarbinnen strategieën aanwendt om op de been te blijven. De performers laveren openhartig en doorleefd tussen verbondenheid en onafhankelijkheid om ons te tonen dat uiteindelijk alles onlosmakelijk één is en wijzelf het proces zijn. Soms rauw, dan weer poëtisch, maar altijd radicaal lichamelijk. 

 

‘Kostic lijkt een patent te hebben op krachtige, fysieke beelden van hoe een mens zich staande houdt.’ - Theaterkrant ****

 

 

With her unmistakable fascination for duality and from the perspective of different generations, choreographer Jelena Kostic portrays in her new production (UN)BOUND life as an incessant marathon wherein everybody enters into (love)relationships and within that use strategies to stay on their feet. The performers navigate frank and lived through between connectedness and independence to show us that eventually everything is inseparably one and that we’re the process ourselves. Sometimes raw, then again poetical, but always radically physical.

 

‘Kostic seems to have a patent on powerful, physical images of how a human being maintains.’ Theaterkrant****

» Lees verder
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_