Toneelgroep Oostpool

People, Places & Things

woensdag 30 januari 2019 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
 Krista van der Niet
©  KRISTA VAN DER NIET
>
<
Krista van der Niet
© KRISTA VAN DER NIET

Tegenwoordig zijn we vrijer dan ooit, krijgen we álle kansen en toch zijn er steeds meer mensen die vastlopen. Als alles mogelijk is, ben je zelf je grootste vijand. People, Places & Things is een aangrijpende voorstelling over falen en weer opstaan in een wereld waarin de waarde van je leven wordt bepaald door het succes dat je hebt. Over toe moeten geven dat het niet meer gaat en dat je het niet alleen kunt. Hannah Hoekstra speelt de knappe, succesvolle Emma.Alles lijkt haar voor de wind te gaan, maar ze houdt zich staande op een cocktail van alcohol en drugs. Tot ze breekt. People, Places & Things gaat niet zozeer over haar burn-out, maar over haar gevecht om weer gezond te worden. Een meeslepend en hartverscheurend stuk over een vrouw anno nu, dat in Londen een ongekend succes was. 

 

 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

credits

Tekst
Duncan Macmillan
Vertaling
Hannah van Wieringen
Regie
Marcus Azzini
Spel
André Dongelmans, Hannah Hoekstra, Thomas Höppener, Loek Peters, Ariane Schluter e.a.