Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap, Ilse Warringa

Single Camping

vrijdag 14 juni 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Theater

>
<
 Studio Room, Hans van Brakel.
©  STUDIO ROOM, HANS VAN BRAKEL.
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN
>
<
Raymond van Olphen
© RAYMOND VAN OLPHEN

Het theaterseizoen wordt zonnig afgesloten met dé kampeerkomedie Single Camping. Met de allerbeste komedieacteurs van Nederland: Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen), Peter Blok (Penoza), Rop Verheijen (Familie Kruys), Elise Schaap (De TV Kantine, Familie Kruys) en Ilse Warringa (Juf Ank in De Luizenmoeder).

 

Deze gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie gaat over vijf kersverse singles op een camping met een uniek Happy Singles-concept’,  gerund door een fanatieke therapeute en gender-neutrale animatie-clown. Een voorstelling voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. Voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle. Single Camping

 


Concept: Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa

tekst en regie: Marije Gubbels

spel: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa

muziek: Jan en Keez Groenteman

dramaturgie: Martine Manten

decorontwerp: Theo Tienhooven

kostuums: Sanne Oostervink (i.s.m. Dieuweke van Reij)