Orkater

Woiski vs. Woiski

Theater - Orkater - Woiski vs. Woiski

Deze ‘buitengewoon geslaagde, biografische muziektheatervoorstelling’ (NRC Handelsblad ★★★★) vertelt het verhaal van vader en zoon Woiski die als een van de eerste Surinamers naar Nederland komen. Ondanks hun moeizame verhouding maakten ze furore en hebben ze Nederland verrijkt met hun aanstekelijke muziek.

Max sr. komt in de jaren ’30 naar Amsterdam en opent daar zijn eerste nachtclub. Hij en zijn zoon Max jr. moeten zien te overleven in het witte Nederland. Waar Max sr. zich met charme en bluf weet aan te passen en daar gelukkig mee lijkt te zijn, komt Max jr. in verzet. Op een avond in nachtclub Cubana komt hun strijd in een beslissende battle tussen muziekstijlen en karakters tot een hoogtepunt. Een verhaal over identiteit, immigratie en ontworteling, waarin kleur alles bepalend lijkt te zijn. 

'Een muzikale battle tussen vader en zoon' 

di 24 sep 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:45
Prijs € 17,50
Toneel / Theater
Tickets

Info
T

'Vrolijke muziek én historische lessen in  'Woiski vs Woiski''

(nrc.next)

'Grappig en wrang tegelijk, dat is Woiski vs Woiski. En dat is knap'

(de Volkskrant)

Woiski-vs-Woiski-Orkater-ism-BijlmerParktheater-44- © Ben van Duin.jpg Woiski-vs-Woiski-Orkater-ism-BijlmerParktheater-35- © Ben van Duin.jpg Woiski-vs-Woiski-Orkater-ism-BijlmerParktheater-27 - © Ben van Duin.jpg Woiski-vs-Woiski-Orkater-ism-BijlmerParktheater-42- © Ben van Duin.jpg

Fotografie

Ben van Duin

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle