Fernando Lameirinhas

The Best Of

Fernando Lameirinhas - The Best Of

De innemende Portugese muzikant Fernando Lameirinhas bewandelde in zijn 25-jarige carrière vele muzikale paden, van soul tot fado, van solo tot samenwerkingen met onder meer BLØF, Paul de Leeuw en Stef Bos.

'Met hits als Amsterdão, ABRACE ME,
Naar het Zuiden en Hier'


Alhoewel een best of-programma voor hem altijd ver in de toekomst lag, heeft Fernando het plan opgevat om al die mooie liedjes opnieuw in één programma samen te brengen. Voor zijn fans en voor de mensen die hem nog niet kennen, komen hits als Amsterdão, ABRACE ME, Naar het Zuiden en Hier voorbij.
 

'Met The Best Of laat de jeugdige maestro Lameirinhas zien hoe rijk zijn muzikale leven is!'
 

 

 

vr 27 mrt 2020
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 22:20 / 1 pauze
Prijs € 16,50
Theaterconcert
Info
Geannuleerd
T

Fotografie

Trees Neijndorff