Koning van de toekomst

Martijn Koning

Koning van de toekomst

Martijn Koning

Martijn Koning heeft gelukkig energie te veel. Waar anderen even uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Hij heeft geheid de hoogste grapdichtheid-garantie: Tachtig minuten pure stand-up comedy.

'Martijn Koning heeft een niet te
stoppen drang om zijn hart te luchten.
Hij zal dat deze avond dan ook
zeker niet laten.'

Zijn hoofd staat niet stil; als een pinballmachine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af. Hij probeert het heus; stilstaan, stilzitten, mond even dicht. Maar man wat is dat moeilijk.

wo 4 nov 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Prijs € 18
Cabaret
Wensenlijst
Info
Geannuleerd

Deze voorstelling is verplaats van 12 mei 2020 naar 4 november 2020.

C

FOTO

Jesaja Hizkia - Credits VIVA