2020: Never doubt I love

Joost Vrouenraets

Joost Vrouenraets 2020: Never doubt I love

Met deze nieuwe dansvoorstelling laat Joost Vrouenraets zien dat hij een kind van deze tijdsgeest is: gedreven door diversiteit, zich niet laat weerhouden door conventies, enkelvoudige disciplines of maatschappelijke thema’s als gendergelijkheid en inclusie.

In 2020: Never doubt I love vervlecht hij artistiek onderzoek moeiteloos met sociale wetenschap. Vanuit zijn onderzoek naar de relatie tussen het menselijke lichaam, Shakespeare en (de perceptie van) waanzin in onze samenleving maakt hij een voorstelling waarin hij dans en theater, lichaam en cognitie, Ophelia en Hamlet in 2020 weer met elkaar verzoent.

vr 4 dec 2020
AINSI:
AINSI Theaterzaal
20:30
Prijs € 15
Dans
Wensenlijst
Info
Geannuleerd
D

Concept en choreografie

Joost Vrouenraets 
Dans

Marika Meoli, Joost Vrouenraets 

Fotografie

Erwin Penners