Pandepaniek

De Verleiders

Pandepaniek

De Verleiders

De Verleiders (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) dagen u uit om mee te denken over de mondiale coronacrisis.

Thema’s zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy worden door deze pandemie urgenter dan ooit. Daarom brengen De Verleiders juist nu een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. Ze voelen zich genoodzaakt om met een breder perspectief naar de grote maatschappelijke en sociale consequenties te kijken. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belastinggeld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger. Verwacht geen troosttheater. Het is tijd voor actie. Maar zoals altijd met harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag.

wo 10 mrt 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
19:00 - 20:00
Prijs € 33,50
Toneel / Theater

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
Geannuleerd

DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN 31 OKTOBER 2020 NAAR 10 MAART 2021

T
De Verleiders - Pandepaniek De Verleiders - Pandepaniek De Verleiders - Pandepaniek De Verleiders - Pandepaniek

fotografie

Corne van der Stelt - Retatchi Amsterdam 

scenefoto's

Raymond van Olphen