Where Are We Now

Sven Ratzke

Where Are We Now

Sven Ratzke

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij wederom met zijn nieuwste show Where Are We Now. Hierin laat hij in een intieme setting de kwaliteiten van Bowies nummers in al zijn puurheid zien.

Feiten, fictie, anekdotes en
onderonsjes met het publiek versmelten tot een spannend geheel.
 

Zowel de poëtische eenvoud ervan als zijn universele thema’s komen aan bod. Klassiekers als Heroes en Ashes to Ashes, maar ook juweeltjes als Life on Mars? stralen in prachtige nieuwe arrangementen. Ratzke is een entertainer en verhalenverteller pur sang die prikkelt, verwart en verleidt. Hij neemt je mee op reis door het haast filmische Bowie-universum en direct ook door het zijne. 

ma 31 mei 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Prijs € 20
Theaterconcert
Tickets Zet op wensenlijst
Info

Deze voorstelling is verplaatst van 1 december 2020 naar 31 mei 2021 

T
Sven Ratzke Were are we now

 

Sven speelde met deze show reeds in
Australië, Europa en New York.
Overal werd de show overladen met louter 5 sterren recensies en staande ovaties.
Nu is hij eindelijk terug in Nederland!

FOTO
Hanneke Wetzer