Australian Dance Theatre

The Beginning of Nature

Australian Dance Theatre

The Beginning of Nature

The Beginning of Nature is gebaseerd op en geïnspireerd door het baanbrekende boek The End of Nature van Bill McKibben, het eerste boek over Global Warming.

De voorstelling is een boeiende uitbeelding van het ecosysteem en zijn natuurlijke processen, die zich het best laat omschrijven als een complexe symfonie van ritmes. Van dag naar nacht, het wisselen van de seizoenen, groei en aftakeling en de getijden van de oceanen. In The Beginning of Nature gaan de dansers van het Australian Dance Theatre (ADT) op ontdekkingsreis naar de mens als een losstaand onderdeel van de natuur, terwijl deze juist onderdeel is van het ecosysteem. 

Australian Dance Theatre wordt ondersteund door de regering van Zuid-Australië via Arts South Australia en de Australische regering via de Australia Council, haar kunstfinanciering en adviesorgaan.

do 6 dec 2018
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Inleiding 19:00
Prijs € 32
Dans
Tickets

Info
D
Australian-Dance-Theatre-The-Beginning-of-Nature-Chris-Herzfeld-Camlight-Productions (11).jpg Australian-Dance-Theatre-The-Beginning-of-Nature-Chris-Herzfeld-Camlight-Productions (8).jpg Australian-Dance-Theatre-The-Beginning-of-Nature-Chris-Herzfeld-Camlight-Productions (6).jpg Australian-Dance-Theatre-The-Beginning-of-Nature-Chris-Herzfeld-Camlight-Productions (5).jpg

"Het is alsof je de kracht – de natuurkracht
zo je wilt – voelt stromen."

★★★★ Theaterkrant

Bedenker en regisseur

Garry Stewart

Assistent van Garry Stewart 

Sarah-Jayne Howard

Choreografie

Garry Stewart and the dancers of Australian Dance Theatre

Componist

Brendan Woithe (KLANG)

Lichtontwerp

Damien Cooper

Kostuumontwerp

Davis Browne

Inheemse taal en cultuur consulent

Jack Buckskin

zang

Georgia Hall &Heru Pinkasova 

Dans

Jana Castillo, Zoë Dunwoodie, Thomas Fonua, Christopher Mills, Gabrielle Nankivell, Matte Roffe, Rowan Rossi, Bree Timms, Kimball Wong

Muziek opgenomen door

The Zephyr Quartet

Fotografie

Chris Herzfeld Camlight Productions