Roodhapje 5+

Theater FroeFroe

Roodhapje 5+

Theater FroeFroe

Zijn ‘wolvenrap’ is catchy, komisch en gewaagd, zoals men kan verwachten van een wolf die in tijden geen rood vlees meer heeft gegeten. Roodhapje en haar moeder ‘twerken’ tegen hem aan dat het niet mooi meer is. De ‘backing vocals’ zijn twee zoetgevooisde eekhoorns die de voorstelling voortstuwen met stomende R&B- en electrobeats.

Roodhapje van poppentheater FroeFroe is een speelse en super komische bewerking van het bekende sprookje, met talrijke twists die het verhaaltje dichter bij de tegenwoordige tijd brengen. Zo zijn de ouders van Roodhapje gescheiden en is de nieuwe vriend van mama een bebaarde boswachter met een ‘man bun’, hoog opgetrokken sokken en sandalen en is het afsluitende dansje gebaseerd op de dab-beweging. Kortom, nieuwe tijden, hetzelfde sprookje, of toch net niet…

Een geflipte muzikale versie van het bekende sprookje!LET OP: Kies het juiste prijstype
We willen u vragen om bij het selecteren van tickets erop te letten dat u het juiste prijstype selecteert (‘Regulier’ voor volwassenen en ‘Kind’ voor kinderen t/m 12 jaar), óók indien de prijs hetzelfde is. Het is belangrijk voor ons om te weten wat de samenstelling van het publiek is in verband met het placeren op de avond zelf. Selecteer alstublieft in de Papyruszaal, hetzelfde zaal/balkondeel voor volwassenen als voor kinderen. U kunt dan naast elkaar zitten. Wij houden hierbij de richtlijn aan dat kinderen t/m 12 jaar vrijgesteld zijn van de 1,5m afstandsregel. U kunt maximaal 3 kindertickets boeken per order.

zo 30 mei 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
15:00
Prijs € 11
Kinderen € 9
Familie en Jeugd
Tickets Zet op wensenlijst
F
Theater FroeFroe - Roodhapje 5+ Theater FroeFroe - Roodhapje 5+ Theater FroeFroe - Roodhapje 5+ Theater FroeFroe - Roodhapje 5+

De voorstelling Roodhapje is in de typische FroeFroe stijl gemaakt: flitsend, bruisend en super komisch. FroeFroe maakt dan ook een heel eigentijdse versie van het bekende sprookje.

Regie 

Marc Maillard

Tekst 

Jan Maillard
Poppen en kostuums 

Jan Maillard, Ina Peeters, Patrick Maillard, Astrid Michaelis