Internationaal Theater Amsterdam (ITA)

De stille kracht

Internationaal Theater Amsterdam (ITA)

De stille kracht

De stille kracht is een meeslepend verhaal over de misverstanden en het onbegrip tussen culturen en ook tussen naaste familieleden. In zijn enscenering van het meesterwerk van Louis Couperus stelt Ivo van Hove de botsing van twee culturen centraal. De ene is schijnbaar open, rationeel en bureaucratisch. De andere is verholen, magisch en mysterieus.

Toneelgroep Amsterdam heet nu
Internationaal Theater Amsterdam


Deze productie van Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Toneelgroep Amsterdam) is alleen te zien in thuisstad Amsterdam. ‘In De stille kracht vond Ivo van Hove de stof voor een klassieke tragedie van het zuiverste water. Zo eentje waarin het noodlot keihard toeslaat.’ (De Standaard)

Ticket inclusief busvervoer en theaterdiner in Amsterdam

zo 2 dec 2018
Parkeerplaats De Geusselt
12:00
Prijs € 85
Toneel / Theater
Tickets

Info

Theaterreis naar Amsterdam

T
Internationaal-Theater-Amsterdam-De-Stille-Kracht-Jan-Versweyveld HR (13).jpg Internationaal-Theater-Amsterdam-De-Stille-Kracht-Jan-Versweyveld HR (3).jpg Internationaal-Theater-Amsterdam-De-Stille-Kracht-Jan-Versweyveld HR (18).jpg Internationaal-Theater-Amsterdam-De-Stille-Kracht-Jan-Versweyveld HR (4).jpg

"Regen, regen en nog eens regen. In De Stille Kracht van Toneelgroep Amsterdam valt het bijna een voorstelling lang met bakken uit het toneelhuis. Kostuums raken doorweekt, de piano ontstemd."

NRC

Van 
Louis Couperus
Bewerking 
Peter van Kraaij
Regie 
Ivo van Hove
Spel 
Halina Reijn, Gijs Scholten van Aschat, Marieke Heebink, Bart Bijnens

Fotografie

Jan Versweyveld