Terrasarrangement André Rieu 2020

Foto Rieu 3.jpg
Op het terras van Theater aan het Vrijthof kunt u onder het genot van een driegangen diner genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek.
 
De terrasarrangementen zijn bedoeld als omlijsting van het concert en bieden een compleet avondje uit. Wanneer u een terrasarrangement koopt, betekent dat dat u op ons theaterterras plaats neemt, een hapje en een drankje geniet en u laat betoveren door de romantische en magische sfeer rondom het concert van André Rieu.
 

Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

 

Het theaterterras bevindt zich aan de rand van het Vrijthof, recht tegenover het podium maar heeft niet op álle plekken doorzicht naar het podium. U heeft wel altijd zicht op de grote tv-schermen die het concert registreren en rondom het Vrijthof geposteerd staan. 

za 18 jul 2020
Theater aan het Vrijthof:
Theatercafé
18:30
Prijs € 90
Klassiek - Orkestraal
Tickets

Info
Uitverkocht
K
André Rieu zorgt voor het ultieme zomergevoel Rieu_Vrijthof_Dag13_220718_0763.jpg Foto Terras arrangement Rieu.jpg Evenementen-Andre-Rieu-Vrijthof-Maastricht (3).PNG

Voorwaarden terrasarrangement

 • Onze tafels zijn standaard voor 4 personen; bent u alleen of met zijn 2-en dan kan het zijn dat u de tafel deelt met andere gasten. Bent u met 3 of meer personen, dan heeft u gegarandeerd een eigen tafel.
   
 • André Rieu Terrasarrangementkaarten kunnen per post verstuurd worden of afgehaald aan de UITbalie tot op de dag van het concert zelf om 16:00h. Indien u buiten Nederland woont, kunnen de kaarten enkel afgehaald worden aan de UITbalie.
   
 • André Rieu Terrasarrangementkaarten zijn hard-copy kaarten; er worden geen e-tickets verstuurd. De hard-copy kaarten zijn vanaf 1 februari 2020 beschikbaar en zullen vanaf die datum per aangetekende post naar u verstuurd worden oftewel voor u klaarliggen aan de UITbalie.
   
 • Bewaart u de officiële hard-copy kaarten zorgvuldig a.u.b.; er worden geen duplicaatkaarten verstrekt.
   
 • André Rieu Terrasarrangementkaarten kunnen noch geannuleerd, noch geruild worden voor een andere datum.