A Magical Christmas in Maastricht 2020

OG3NE

A Magical Christmas in Maastricht 2020

OG3NE

OG3NE met magische
kerstconcerten naar Maastricht


Op 17, 18, 19 & 20 december 2020 geven de dames van OG3NE in Maastricht een 4-tal exclusieve sprookjesachtige kerstconcerten. Speciaal voor deze kerstconcerten van OG3NE zal het M-theater in MECC Maastricht volledig in winterse kerstsfeer worden omgetoverd. Uiteraard op afstand en coronaproof.

Geniet van de allergrootste kersthits uit het heden en verleden. En natuurlijk mogen eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van OG3NE en hun eigen Big Band, niet ontbreken. Vier het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow OG3NE A Magical Christmas in Maastricht 2020.

OG3NE:
The Ladies with the Golden Voices


Tijdens de corona maanden van isolatie wisten de dames van OG3NE wekelijks de wereld te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Hun ‘Home Isolation Video’s’ van o.a. Bohemian Rapsody, Jolene en Simon and Garfunkel bereikten miljoenen mensen. Ook drie online streamconcerten werden een groot succes. Jong en oud omarmen de ‘Ladies with the Golden Voices’. “Na maanden van isolement verheugen wij ons enorm op de gezelligheid van kerst, zeker om deze samen met jullie te vieren in Magisch Maastricht”.

> Koop tickets via Ticketpoint 
 

do 17 dec 2020
M-theater (MECC Maastricht)
20:00
Sterrang € 64,50
Rang 1 € 59,50
Theaterconcert
Wensenlijst
Info
Bijgeboekt

TICKETS >

 

Tickets worden verkocht door Ticketpoint, niet door Theater aan het Vrijthof

 

Meer M-Theater

T
Magical Christmas in Maastricht 2020 OG3NE Magical Christmas in Maastricht 2020 OG3NE Magical Christmas in Maastricht 2020 OG3NE Magical Christmas in Maastricht 2020 OG3NE

 

Diner en hotelarrangementen
Maak uw bezoek aan OG3NE A Magical Christmas in Maastricht 2020 extra bijzonder. Combineer uw bezoek met een overnachting in een van de prachtige unieke LBG hotels en/of geniet van een overheerlijk diner in het speciaal gecreëerde Christmas M-restaurant in het MECC en maak er een gezellige onvergetelijke kerst van.